Rapid Bucureşti vs. Şahtior Doneţk

Publicat de ADMIN la 12:44
 
A devenit aproape o tradiție ca Rapid să întâlnească Șahtiorul lui Mircea Lucescu. Stadionul Valentin Stănescu va găzdui în această seară, de la ora 18:00, un nou meci de verificare între formația din Giulești și cea pregătită de tehnicianul care a readus strălucirea Rapidului la finele anilor ’90.
Fără niciun jucător convocat la echipa națională pentru dubla cu Estonia și Andorra, Ioan Ovidiu Sabău poate introduce cea mai bună echipă de care dispune, în timp ce Mircea Lucescu este de așteptat să facă mai multe schimbări după victoria cu obținută vineri la Ploiești, 3-0 cu Petrolul.
Meciul din această seară va găsi cele două echipe în situații diferite. Dacă Șahtior merge ceas în campionatul Ucrainei, unde în ultima etapă au trecut fără probleme pe teren propriu de eterna rivală la titlu Dinamo Kiev, Rapid nu-și găsește deloc pașii în Liga 1. După șase meciuri, giuleștenii au acumulat doar 9 puncte din 18 posibile, în condițiile în care mai au de jucat o restanță importantă, derby-ul cu Dinamo.

0 comentarii:

Leave a Reply

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))