dolcesport3

Publicat de ADMIN la 20:56

Compania de telecomunicaţii a primit ieri trei licenţe audiovizuale de la CNA pentru trei televiziuni noi care vor difuza tot programe de sport. Reprezentanţii companiei Romtelecom vor să transmită în direct cât mai multe dintre partidele din Champions League care sunt difuzate simultan.
CNA a acordat, ieri, o licenţă audiovizuală prin satelit televiziunii Dolce Sport 2, dar şi licenţe audiovizuale provizorii pentru Dolce Sport 3 şi Dolce Sport 4. În dosarul depus la CNA de către compania Romtelecom, se arată că Dolce Sport 2 este „un post de televiziune dedicat în exclusivitate transmisiunilor sportive, o completare a Dolce Sport, apărut în primul rând din dorinţa de a asigura o expunere în regim de transmisiune în direct cât mai bună pentru meciurile din Champions League", conform Mediafax.
Publicul ţintă al Dolce Sport 2 este acelaşi ca şi cel al Dolce Sport - „pasionaţii de sport", „consumatori de informaţie", „public decepţionat de alte televiziuni", cu vârsta cuprinsă între 15 şi 50 de ani, din mediul urban.
CNA a mai decis să acorde licenţe audiovizuale provizorii pentru Dolce Sport 3 şi Dolce Sport 4. „Întrucât societatea noastră a achiziţionat «Opţiunea 2» a programului competiţional de fotbal UEFA Champions League, care conţine şapte meciuri desfăşurate şi transmise simultan, iar prin difuzarea acestor servicii de programe vom oferi posibilitatea vizionării mai multor evenimente sportive furnizate simultan în acelaşi interval orar. Avem în vedere transmisia programelor UEFA şi a altor competiţii sportive, prin intermediul serviciului de programe Dolce Sport 3 şi Dolce Sport 4, în intervalul orar 20.30 - 24.00", se mai arată în adresa transmisă CNA de către Romtelecom.
Televiziunea Dolce, schimbată de trei ori
Această solicitare este un semn că Romtelecom îşi pregăteşte terenul şi pentru participarea la licitaţia pentru drepturile de difuzare a meciurilor din Liga I, care vor avea loc în această primăvară. Pe 11 ianuarie 2011, Romtelecom a primit acordul CNA pentru a începe să transmită programe în High Definition.
Televiziunea cu profil sportiv Dolce Sport a început să emită în luna august 2010. Romtelecom a folosit pentru lansarea Dolce Sport o licenţă audiovizuală prin satelit obţinută în 2008 de la CNA. Potrivit proiectului prezentat de Romtelecom la momentul respectiv în faţa membrilor CNA, licenţa audiovizuală urma să fie folosită pentru lansarea canalului Dolce Info, care urma să difuzeze informaţii despre ofertele şi serviciile Romtelecom, meteo, ştiri din trafic, curs valutar şi teleshopping. Ulterior, Romtelecom a solicitat CNA modificarea denumirii Dolce Info în Dolce TV şi transformarea televiziunii într-una generalistă. Totodată, în a doua jumătate a lunii iulie 2010, Romtelecom a solicitat şi a primit aprobarea Consiliului pentru a transforma Dolce TV în Dolce Sport.
Ce se vede la Dolce Sport
Fotbal: UEFA Champions League, Liga 2 România, Campionatul de Fotbal al Portugaliei, Cupa Ligii Franţei, Cupa Braziliei,
Baschet: NBA
Rugby: Campionatul Franţei, Campionatul Angliei, „Autumn Internationals" (cele mai bune meciuri la nivel de echipă naţională).
Handbal: Campionatul masculin al Germaniei, Campionatul masculin al Spaniei, Campionatul Mondial (masculin).

0 comentarii:

Leave a Reply

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))